sábado, 11 de mayo de 2019

MES DE MAIG (segona setmana)

Aquesta segona setmana de maig era l'última de classe. Eren les dues últimes sessions de les quals disposàvem per finalitzar el projecte i per demanar ajuda o preguntar-li dubtes al professor Carles Monclús, i per això les vàrem aprofitar al màxim. 

Durant la primera sessió, ens vam dedicar a redactar els destinataris als quals anava dirigit el projecte. Aquest apartat ja el teníem més o menys començat, així que el vàrem finalitzar. A continuació vàrem realitzar el calendari. Ja havíem fet un cronograma de tasques, però volíem concretar també un calendari per a assenyalar que el projecte es duria a terme durant la setmana del 20 al 24 de maig. Més tard, vàrem començar a pensar quina difusió podríem fer-li al projecte. Totes vàrem llançar una sèrie de propostes, i finalment vàrem acordar dur-ho a terme mitjançant cartells  que es penjaran a les escoles que participen en aquesta activitat i en els carrers de la localitat de Silla. Vam dissenyar el cartell, que serà el mateix que apareix a la portada del treball.De la mateixa manera, vàrem decidir realitzar també un anunci per a Telehorta Silla, el canal local d'aquest municipi, que es mostrarà la setmana anterior a les jornades amb la informació general del projecte. 

Una vegada acabat tot açò, ens vam disposar a calcular els recursos econòmics que es necessitarien per a l'elaboració del projecte. Teníem molts dubtes de com dur-ho a terme, així que el nostre professor ens va orientar sobre com podíem fer-ho i calcular una aproximació dels pressupostos que serien necessaris per al projecte. Una vegada resolts els dubtes, vàrem elaborar aquesta àrea del treball.

L'últim apartat que ens quedava per fer era l'avaluació. Conjuntament vàrem decidir que la millor manera de realitzar la nostra avaluació seria proporcionant a l'alumnat que haja participat en la setmana intercultural un qüestionari per a avaluar els coneixements que ha adquirit i quines són les seues sensacions. Tanmateix, també vàrem pensar en proporcionar al professorat un qüestionari per tal que avaluen des de la seua perspectiva professional el transcurs i el resultat del projecte. 

Per últim, com ja teníem el projecte finalitzat, li'l vàrem ensenyar al professor Carles Monclús perquè ens donara la seua aprovació i/o si considerava que havíem de millorar qualsevol cosa. Aquest després d'haver-lo revisat, ens va dir que ens donava el seu vistiplau.


Ainoa Medina Lorente.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

CAMPIONS (text complementari)

 La trama de Campions gira al voltat d'un entrenador de basket que ha sigut acomiadat de la seua tasca. Aquest, impotent per la seua...