jueves, 11 de abril de 2019

El dia 11 d'abril, es va començar la sessió amb l'explicació del XIII Seminari Internacional de Freiriano Zapatista. Els zapatistes sorgeixen a Mèxic i construiren la seua propia autonomia, creant així un nou sistema educatiu, rebutjant els serveis dels mestres del gobern. De la mateixa manera, també tracten de crear la seu propi sistema sanitari. Aquesta població està fisicament a una regió però molts pobles recolcen el seus valors.Cal destacar el psicoanalisi social i la pedagogia eròtica, com a elements tractats dins de les aules amb videos elaborats pel professorat zapatistes.

Més tard, es va intentar mostrar una obra de teatre creada apartir de l'alumnat per les seues propies vivendes, tracta l'opresió a l'escola i al gorben, però no es va poder recuperar el video.

Per últim, els grups de treball es dividiren per seguir realitzant el treball, amb la disposició del mestre per a poder preguntar dubtes. 

El nostre grup en concret, havia avançat feina dies abans de la sessió de classe per a que ens poguera resoldre els dubtes més important en aquest espai de temps.

Anna Ferragud Esteve

No hay comentarios:

Publicar un comentario

CAMPIONS (text complementari)

 La trama de Campions gira al voltat d'un entrenador de basket que ha sigut acomiadat de la seua tasca. Aquest, impotent per la seua...