viernes, 5 de abril de 2019

El divendres 5 d'abril, l'alumant es va dividir en els diferents grups de treball per a avançar el projecte educatiu-social que s'està duguent a terme. El mestre, Carles Monclús, es va oferir a resoldre els dubtes que es platejaren, tant a nivell grupal com individualment. Aquest, també, donava resposta i feia correccions mitjançant el Google Drive.

El nostre grup concretament, va redactar la descripció del projecte, la justificació d'aquest i els objectius generals i especifics que es pretenem aconseguir amb aquest trebal. Tot açò, va ser revisat i corregir el mestre i amb annotacions d'aquest aconseguirem perfeccionar l'exposició de les nostres idees. A més, aquest ens va donar idees per a potenciar de manera més clara a les activitats que es volen realitzar, la visibilització de la interculturalitat.

L'objectiu d'aquest tipus de classes és preparar un projecte social de la millor manera possible i resoldre els dubtes que ens puguen sorgir a les alumnes.

Anna Ferragud Esteve

No hay comentarios:

Publicar un comentario

CAMPIONS (text complementari)

 La trama de Campions gira al voltat d'un entrenador de basket que ha sigut acomiadat de la seua tasca. Aquest, impotent per la seua...